Keres
Infinity tréning
Home > Nutriciáról
Szabó Lajos tanulmányi ösztöndíj
Az Alapítvány a Fenilketonúriás Gyermekekért a Numil Hungary Tápszerkereskedelmi Kft. támogatásával tanulmányi ösztöndíj programot hirdet.
Nutricia-MDOSZ

"Időben elkezdett táplálásterápia"
Akkreditált Továbbképzés Táplálásért felelős kórházi Szakdolgozók és Dietetikusok részére

Nutricia Mesterkurzus
A korábbi évek képzési tapasztalatai alapján 2006-tól egységes, háromszintű képzési rendszert indítottunk 6 szakmai kollégium együttműködésével. A szakmai képzés három, egymásra épülő szinten történik...
Supporting Lives Program
A SupportingLives (Életek segítése) Program keretében a MILUPA csecsemőtápszer- és NUTRICIA klinikai tápszer divízióknak több ezer alkalmazottja önkéntes munkával támogatja világszerte az SOS-gyermekfalvakat. 
NutriAction
A NutriAction egy Nyugat-Európában már sikeresen megvalósított program mintájára, több szakmai és civil szervezet összefogásával indult el Magyarországon. Az akcióban résztvevő szervezetek a Magyar Rákellenes Liga, a Magyar Orvosi Kamara Háziorvosi Szekciója, a Magyar Betegjogi Közhasznú Egyesület, a Magyar Mesterségesen Táplált Betegek Egyesülete, a COPD-s Tüdőbetegek Egyesülete és a Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete. Az országos program támogatója a NUTRICIA.