Keres
Infinity tréning
Home > Táplálásterápia > Betegségekben
Letölthető betegtájékoztató: Táplálkozás és daganat

Tekintse meg és töltse le a dietetikusok által összeállított és szakorvosok által jóváhagyott tájékoztató füzetet a táplálkozás és táplálásterápia gyakorlati kérdéseiről.

Daganatos betegség: Táplálkozás
A kiegyensúlyozott táplálkozás a legjobb módja annak, hogy megőrizze jó tápláltsági állapotát, ami nagy mértékben járulhat hozzá a daganatellenes kezelés elviseléséhez és sikeréhez. Ezért daganatos megbetegedések során kiemelt figyelmet kell fordítani a kiegyensúlyozott táplálkozásra!
Daganatos betegség: Táplálásterápia
Az egészséges táplálkozás, és így testsúlyának megtartása nagyon fontos a daganatellenes terápiára való felkészülésben és a terápia ideje alatt. A táplálásterápiában alkalmazott tápszerek olyan speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek, melyek minőségi tápanyagtartalma segíti a daganatellenes terápiára való felkészülést, hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben viselje a kezeléseket, illetve hogy kevésbé kelljen megélnie a kezelések meghatásait.

Kihez fordulhatok?
Ebben a pontban azokat a szakembereket, orvosokat gyűjtöttük össze, akikkel daganatos megbetegedés esetén nagy valószínűséggel kapcsolatba kerül a beteg, és akik szerepet játszanak a táplálásterápiában.
Gyakorlati kérdések

Daganatos megbetegedés esetén a leggyakrabban feltett, táplálkozással és táplálásterápiával kapcsolatos kérdéseket és válaszokat gyűjtöttük itt össze az Ön számára. Várjuk további kérdéseiket is telefonon vagy e-mailen, amelyre dietetikus szakember válaszol.

NUTRICIA