Keres
A Numil Kft. az önkéntesen megadott személyi adatokat az adatvédelmi törvénynek (1992. évi LXIII. Tv., 1995 évi CXIX. Tv.) megfelelően bizalmasan kezeli és harmadik személynek nem adja át. Az adatok felhasználását addig az időpontig tekintjük folyamatosnak, amíg írásban nem kéri azok törlését nyilvántartásunkból.
Titulus:
Vezetéknév*:
Keresztnév*:
E-mail cím*:
Munkakör:
Szakterület:
Intézmény típus**:
Irányítószám**:
Település**:
Regisztrációs kód***:
Intézmény**:
Kezdje beírni a mezőbe az intézmény nevét, a következő formátum
szerint: intézménynév, utca házszám.
Szakmai oldalainkat csak orvosok és egészségügyi dolgozók látogathatják regisztráció illetve belépés után. Ezúton nyilatkozom, hogy orvos/egészségügyi dolgozó vagyok.
Iratkozzon fel az Önt érintő szakmai hírlevelünkre!
Nutricia Táplálásterápia Hírlevél
szakorvosok és szakápolók részére
Nutricia Gyermekgyógyász Hírlevél
gyermekgyógyászati szakorvosok,
háziorvosok és szakápolók részére
Nutricia Háziorvosi Hírlevél
felnőtt háziorvosok részére
Nutricia Patika Hírlevél
gyógyszerészek és patikusok részére
Regisztrál
Ismertető
Regisztráció
Töltse ki helyesen a regisztrációs űrlapot! A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező. Sikeres regisztráció után a rendszer e-mailt küld, amelyben magtalálja az aktivációs linket. Az aktiváció linkre kattintva érvényessé válik a regisztrációja, és a korábbi e-mailben található jelszóval beléphet az oldalra.

** Válassza ki az intézmény típusát és adja meg az irányítószámot! Amennyiben a rendszerünk tartalmaz ehhez az irányítószámhoz intézményt, akkor a település mezőt a rendszer automatikusan kitölti. Ha ezután az intézmény mezőbe elkezdi beírni az intézmény nevét, akkor a rendszer felajánlja a már korábban eltároltakat. Ha a rendszer még nem tartalmaz intézményt a megadott irányítószámhoz, akkor minden adatot meg kell adnia.

*** Amennyiben rendlekezik regisztrációs kóddal, kérjük azt itt adja meg!
Adatok
A rendszerbe belépve a jelszó és az összes adat megváltoztatható, kivéve az e-mail cím.
Elfelejtett jelszó
Amennyiben elfelejtette jelszavát, újat kell kérnie a belépés oldalon, mert ezen információt titkosítva táruljuk, és az adminisztrátorok sem ismerik.