Keres
Infinity tréning
Home > Nutriciáról > A Nutricia
Nyomtatás Vissza
Táplálásterápia, mint kiegészítő terápia
A táplálásra úgy tekintünk, mint egyszerűen kivitelezhető, célzott és hatékony terápiára, amely az adott személy tápanyagigényére és gyógyulási folyamatára épül. A tápszerek időben megkezdett alkalmazásával és a gyógykezelés részévé váló táplálásterápiával az egészségügyi szakemberek jelentősen javíthatják a kezelések hatékonyságát.

Onkológiai betegek táplálásterápiájáról bővebben >

A betegek tápanyagigénye különböző kórképekben eltérőek és hagyományos táplálkozással nem minden esetben fedezhetőek. A nem megfelelő táplálkozás egyes tápanyagok hiányához vezethet, melynek következtében a kezelések hatékonysága csökken, a komplikációk száma pedig nő. Mi a megelőzés hívei vagyunk.

A táplálásterápia hatékonysága költség oldalról is bizonyított. A rövidebb kórházi tartózkodás, a kevesebb gyógyszerfelhasználás és a beteg önállóságának elősegítése hozzájárul a költségek csökkenéséhez az ellátás minden szintjén.
Kép
Nutricia Célkereszt
A táplálást a szükségletek és a bevitel oldaláról közelítjük meg. Ehhez nyújt segítséget a termékeinken feltüntetett célkereszt, mely megkönnyíti a személyre szabott táplálásterápia összeállítását. Széles termékválasztékunk révén biztosítható a szükségleteknek megfelelő tápanyagok hatékony fedezése.
Kép
Iható és szondatápszerek
A szakemberek a Nutricia termékek széles skálájából választhatják ki a terápiájukat leginkább támogató megoldást. Az iható tápszereink azoknak a betegeknek készülnek, akik a szükséges energiát és tápanyagokat normál étkezéssel nem tudják fedezni. A szondatáplálásra szoruló betegeknek (pl. kórházi kezelés alatt vagy otthoni ellátásban) speciális szondatápszereket és táplálást segítő eszközöket forgalmazunk.
Frissítve: (2014.07.25.)