Keres
Infinity tréning
Home > Nutriciáról > A Nutricia
Nyomtatás Vissza
Megoldás speciális igényekre
Folyamatos fejlesztéseinkkel és innovatív új termékeinkkel megoldást kínálunk a speciális tápanyagszükséglettel rendelkező betegek, gyermekek vagy kissúlyú csecsemők különleges igényeire is.

A gyermekek igényeihez adaptált speciális termékek a megoldások széles skáláját biztosítják.

Komoly lehetőséget látunk a betegség specifikus táplálásban, a betegségek mellékhatásainak enyhítésében vagy kialakulásuk késleltetésében (pl. diabétesz, COPD, gyulladásos bélbetegség esetében). Jelenleg az Alzheimer kór és az AIDS területén is jelentős kutatásokat folytatunk.
Kép
Terápia ritka anyagcserezavarokkal és táplálékallergiával élők számára
A Nutricia világelső a ritka anyagcserezavarok diétájában. Ez a leginkább specializált üzletágunk a gasztroenterológia, neurológia, epilepszia, ritka anyagcserezavarok és súlyos ételallergiák területére szakosodott. A termékek elengedhetetlenül fontosak a betegek életminőségének fenntartásához, bizonyos esetekben pedig nélkülözhetetlenek a túléléshez.

A korszerű táplálásterápia a betegségspecifikus diéta révén biztosítja a megfelelő tápanyagellátást. A tápálálásterápia alkalmazásával jelentősen hozzájárulhatunk a beteg életminőségének javulásához, a felépülés meggyorsításával és az önállóság támogatásával.
Frissítve: (2015.03.11.)